YouCrane - Unplugged 13/07/08
Матеріали, Релізи, Рок та альтернатива

YouCrane – Unplugged 13/07/08 (Альбом)

Пропонуємо вашій увазі цікавий музичний матеріал від київського інді-гурту YouCrane – запис першого живого виступу. Акустичний виступ, що відбувся 13 липня 2008-го року на одній з київських репетиційних баз, став фактично першим бойовим хрещенням для хлопців, заклавши міцний камінчик у мощений шлях з майбутніх успішних концертів.

Слухачами першого виступу стали найближчі друзі і рідні музикантів, адже широкому розголосу дебютний live не піддавався. Сьогодні, після видання студійного лонг-плею YouCrane під назвою “Коли ми будем знайомі“, багатьом поціновувачам колективу може бути цікаво почути знайомі композиції в дещо інакшому аранжуванні у форматі Unplugged.

Варто зазначити, що за тиждень після запису вищезазначеного матеріалу відбувся перший повноформатний виступ YouCrane на фестивалі “Гніздо 2008”, який вважається своєрідною точкою відліку в історії гурту. Після фестивалю була ціла серія з клубних виступів музикантів, за якою відбулися концерти на найбільших фестивалях і музичних подіях України. До речі, зовсім нещодавно YouCrane були нагороджені гранд-прі всеукраїнського рок-фестивалю “Тарас Бульба 2013”, отримавши також сертифікат на запис майбутнього музичного матеріалу.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *