Latur – Вулиці Не Мертві
Матеріали, Релізи, Рок та альтернатива

Latur – Вулиці Не Мертві (EP)

Вулиці Не Мертві! Тим паче, коли ці вулиці дарують нам такий якісний та потужний, народжений у їхніх темних нетрях музичний матеріал.

Друзі, з радістю презентуємо вашій увазі новий 5-трековий EP-реліз «Вулиці Не Мертві» львівського альтернативного гурту Latur, сформованого музикантами іншого знаного колективу «Анна» після розпаду останнього. До речі, наразі «Анна» поновила діяльність у своєму класичному складі, тож цей міні-альбом для хлопців з Latur може стати вирішальним кроком у тому чи іншому напрямку розвитку.

Запис EP «Вулиці Не Мертві» відбувався на місцевій студії MuzProduction під керівництвом Іллі Орлова. Зведенням та мастерингом записаного матеріалу займався лідер гурту Сергій Нестеренко – автор музики та текстів всіх представлених треків за виключенням хіба що каверу на одну з ранніх пісень «Скрябіна» під назвою «До Смерті І Довше». Нагадаємо, що трохи раніше Latur вже оприлюднювали трек «Механіка» з нового EP у якості окремого інтернет-синглу, тож дізнатися про нього більше ви завжди можете на нашому сайті за наступним посиланням.

«Сказати, що міні-альбом «Вулиці Не Мертві» вистражданий – це фактично не сказати нічого. Кожна представлена у ньому пісня водночас пронизана як ейфорією творчого піднесення, так і сумом, відчаєм та майже розпачем. У будь-якому випадку, ця п`ятитрекова історія вартує для нас значно більше, ніж просто другий студійний реліз дискографії. Це наше роздоріжжя – або нова сторінка, або жирна крапка. Не дайте померти своїм вулицям», – написали в анотації до новинки музиканти Latur.

От така історія, все у ваших руках. Тож після прослуховування новинки закликаємо вас підтримати музикантів простим та банальним, але таким важливим для учасників гурту відгуком на сторінці у соціальній мережі. Follow Latur ВК або ж Facebook.

Завантажити


Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *