Dzidzio - Я їду до мами (Сингл)
Матеріали, Популярна музика, Релізи

Dzidzio – Я їду до мами (Сингл)

Вчора, 15 червня 2015 року, на офіційному сайті мегапопулярного Дзідзьо відбулась прем’єра нової зворушливої пісні «Я їду до мами», яка миттєво розлетілася мережею. Схожість нового хіта Dzidzio та композиції «Я їду додому» Славка Вакарчука обмежується лише назвою, адже у своїй пісні Михайло Хома (він же Дзідзьо) розповів слухачу не про повернення на Батьківщину, а історію про свою мандрівку до далекої Португалії, де, як виявилось, вже п’ятнадцять років мешкає його мати. «Я їду, їду, їду, в мені сльоза тече, бо ми п’ятнадцять років не бачились вообще», – співає він.

Пісню «Я їду до мами», за словами музикантів, краще за все слухати в автомобілі під час поїздки до батьків, адже окрім всього іншого вона стане додатковим каталізатором гарного настрою та позитивних емоцій, якими ви можете ділитися з рідними.

«Нарешті я їду в Лісабон до своєї мами, адже останні 15 років ми спілкувались виключно телефоном та Скайпом. Я неодмінно подарую їй цю пісню, яку я також присвячую всім мамам-заробітчанкам, які наразі працюють на чужині задля благоустрою життя своїх дітей та рідних, а також самим дітям, що надзвичайно сильно скучили за ними», – розповів Дзідзьо.

Додамо, що до пісні «Я їду до мами», Лесик, Юлік та Дзідзьо відзняли у Лісабоні також новий відеокліп, який обіцяють представити громаді вже найближчим часом.


Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *