Чумацький Шлях - Пісня буде поміж нас
Етно та фольк, Живі виступи, Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

Чумацький Шлях – Пісня буде поміж нас (Відео)

Учасники гурту «Чумацький Шлях» презентували власне бачення відомої композиції Володимира Івасюка «Пісня буде поміж нас». Дана пісня стала першим синглом із майбутнього кавер-альбому «Поза часом», створеного за сприяння Українського культурного фонду.

«“Пісня буде поміж нас” – одна з найкрутіших композицій Володимира Івасюка, яку ми мали честь переспівати в рамках проєкту “Поза часом” . Дякуємо УКФ за підтримку і можливість зробити важливий внесок в історію української музики. Вже 18 жовтня вийде весь альбом», – кажуть музиканти гурту «Чумацький Шлях».

Чумацький Шлях - Пісня буде поміж нас

«Пісня буде поміж нас» — це одна з найвідоміших композицій українського композитора та поета Володимира Івасюка. Він є видатною постаттю української музики, відомим завдяки своїм пісням, які стали класикою, зокрема «Червона рута» та «Водограй».

«Пісня буде поміж нас» була написана Володимиром Івасюком в 1970-х роках і швидко завоювала популярність завдяки своїй мелодійності та глибокому поетичному змісту. Цю пісню виконували багато артистів, і вона стала однією з найбільш впізнаваних його робіт. Текст пісні говорить про незгасимість пам’яті та важливість музики у житті людей. Вона підкреслює, що, незважаючи на життєві труднощі та відстані, пісня, як символ любові та єдності, буде підтримувати зв’язок між людьми. 

Пісня стала своєрідним гімном для багатьох поколінь. Вона не лише відображає національну ідентичність, але й говорить про емоційні переживання, соціальні та політичні зміни в Україні.

Чумацький Шлях – Пісня буде поміж нас
Музичні платформи

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *