Мікрохвилюєшся - Фото
Матеріали, Релізи, Рок та альтернатива

Мікрохвилюєшся – Фото (Сингл)

Учасники молодого львівського поп-панк гурту «Мікрохвилюєшся» презентували у мережі свою третю за ліком пісню під назвою «Фото» у форматі веб-синглу. У цій композиції описано літню романтичну історію, яка сталася між хлопцем фотографом і його дівчиною.

За словами музикантів, головна мета цього треку – пробудити у слухачах авантюризм та спонтанність, а також навчити відчувати радість у моменті. Хлопці закликають фільмувати важливі моменти свого життя на камеру, для того, щоб інколи із теплом на серці пригадувати минуле. Отже, за задумом виконавців, дана енергійна літня пісня має стати чудовим саундтреком для танців біля вогню на природі разом із близькою людиною.

Мікрохвилюєшся - Фото

Цікаво, що в основу композиції «Фото»покладено реальну життєву історію вокаліста гурту «Мікрохвилюєшся». У нього часто зі собою був фотоапарат, а постійним та улюбленим обʼєктом для фотографування була його дівчина.

Додамо, що одразу після релізу синглу «Фото», учасники гурту «Мікрохвилюєшся» взялися за створення міні-альбому, оприлюднити який вони планують до кінця 2024 року. А що ж стосується вищезгаданої пісні, то вона вже доступна для ознайомлення на популярних музичних платформах.

Мікрохвилюєшся – Фото
Музичні платформи

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *