Наталія Могилевська - День народження кожен день
Кліпи, Матеріали, Популярна музика

Наталія Могилевська – День народження кожен день (Відео) 

Наталія Могилевська оприлюднила у мережі зворушливе відео до пісні «День народження кожен день», яка присвячується чоловіку співачки – Валентину.

Артистка розповіла, що поєднала у цьому ролику кадри, що фрагментарно демонструють її сімейне та професійне життя, кадри, що мають для неї дуже велике значення.

Наталія Могилевська: «Нехай ця робота додасть людям трохи більше надії, любові, сімейних цінностей, довіри до близьких, а також усвідомлення, що без кропіткої щоденної внутрішньої праці – щастя не буває. Хочу побажати всім українцям День Народження кожен день, адже ми того варті!»

Наталія Могилевська - День народження кожен день

Додамо, що виконавиця також закликала меломанів власноруч знімати подібні відео з важливими для них кадрами під акомпанемент пісні «День народження кожен день» і відмічати її у соціальних мережах. Автори найцікавіших та найкреативніших відео отримають персональне привітання з Днем народження від Наталії Могилевської.

До речі, нещодавно й сама Наталія у колі родини й близьких відсвяткувала власні іменини. І не тільки свої, а ще й своєї домашньої улюблениці – собаки Айки, яка народилася зі співачкою в один день.

Наталія Могилевська – День народження кожен день

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *