Максим Бородін & Zlata Ognevich - Без тебе
Кліпи, Матеріали, Популярна музика

Максим Бородін & Zlata Ognevich – Без тебе (Кліп)

Максим Бородін та  ZLATA OGNEVICH презентували нову дуетну пісню “Без тебе”, яка вже доступна для ознайомлення на всіх популярних музичних майданчиках. Ця емоційно насичений трек, у якому йдеться про глибинні почуття кохання та про залежність від свого партнера.

Одразу ж після премʼєри, меломани у своїх «найкращих традиціях» почали приписувати артистам роман, а ще обурилися через русизми у тексті пісні. Власне, як бачимо, композиція викликала у слухачів емоції, а це найголовніше.

За словами виконавців, глибокий ліричний зміст – основа пісні «Без тебе». Її слова розповідають про закохану пару, яка просто не може існувати окремо. Ця робота про те, як щире кохання змінює життя, надає йому новий сенс і примножує сили.

Максим Бородін & Zlata Ognevich - Без тебе

Автором музики та слів виступив Максим Бородін, який і запросив Злату до співпраці, зважаючи на її вміння пропускати крізь душу глибокі емоційні композиції.

ZLATA OGNEVICH розповіла, що в даній пісні змальовано життєві епізоди, у яких все довкола наче позбавляється сенсу, коли коханої людини нема поруч. А ще тут йдеться про ті неймовірні сили, які отримує людина поруч зі своєю другою половинкою.

У свою чергу Максим Бородін додав, що підтримка, натхнення та сила – це те, що двоє завжди мають знаходити один в одному, якщо їхнє кохання справжнє. А якщо воно справжнє – йому під силу змінити абсолютно все.

Режисурою кліпу до новинки займався Макс Сало.

Максим Бородін & Zlata Ognevich – Без тебе
Музичні платформи

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *