KLAVDIA PETRIVNA, МАША КОНДРАТЕНКО — Їде дах
Кліпи, Матеріали, Популярна музика

KLAVDIA PETRIVNA, МАША КОНДРАТЕНКО — Їде дах (Кліп)

Klavdia Petrivna та Маша Кондратенко вирішили покласти кінець здогадкам слухачів про те, що вони є однією й тією ж людиною. Нагадаємо, що у деяких меломанів існувала саме така версія після того, як Маша отримала замість Клавдії одну з музичних нагород.

Артистки презентували свою дуетну роботу «Їде дах», за допомогою якої закінчили «жарт, що вийшов із під контролю». За словами співачок, їхній творчий тандем є своєрідною публічною заявою про те, що Маша Кондратенко — це Маша, а Klavdia Petrivna — це Клава.

KLAVDIA PETRIVNA, МАША КОНДРАТЕНКО — Їде дах

Разом із тим, у їхньому спільному кліпі на пісню «Їде дах» є натяк на справжню особистість Klavdia Petrivna. У відео можна побачити Соломію Опришко, яка за основною версією і є загадковою артисткою.Вона сидить на дивані разом із сім’єю, однак, як тільки на сцену виходить співати Klavdia Petrivna, показують диван, на якому залишилися тільки сім’я з немовлям без Соломії. Більше того, у Instagram Klavdia Petrivna написала, що в цьому відео вона нарешті «розкрила всі карти».

Що ж стосується самої пісні, то в ній йдеться про почуття людей в сучасних реаліях, про ставлення до часу, який спливає з шаленою швидкістю, а також, звісно, про кохання. Виконавиці кажуть, що композиція «Їде дах» – буквально про все. Дівчата розповіли, що створили цю пісню надзвичайно легко, всього лише за декілька годин.

KLAVDIA PETRIVNA, МАША КОНДРАТЕНКО — Їде дах
Музичні платформи

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *