The Кум - Кум не бухає
Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

The Кум – Кум не бухає (Кліп)

Трохи позитиву ніколи не завадить, особливо в наші не прості часи. Саме так подумали хлопці з гурту The Кум і презентували свій новий кліп до пісні «Кум не бухає».

Тож до вашої уваги гумористично-музична історія про те, як один із кумів вирішив перестати вживати алкоголь та зайнятися спортом. А чи буває так насправді – дивіться у відео!

The Кум - Кум не бухає

Вокаліст гурту Валерій Бєлавін розповів: «Ми вже і не планували робити будь які відео роботи на пісні з нашого дебютного альбому MADE IN SRAKA, але композиція «Кум не бухає» раптом здобула певну народну любов та популярність на музичних майданчиках. І ми зрозуміли, що треба знімати. 

Головну роль у цій відеороботі виконав наш товариш, радіо-ведучий та шоумен – Сергій Підвеза, а точніше його ТікТок альтер его – Клавдій Петрович. Дякуємо Сергію, що без вагань погодився на цю відчайдушну колаборацію, та своєю неймовірною харизмою прикрасив наш кліп».

Оператором-постановником кліпу «Кум не бухає» виступив Євген Романов. «Жека – професіонал з великої літери, майстер своєї справи. Він також виконав роботу по монтажу відео, та справився з цією задачею, як нам здається, на відмінно! Велика подяка!» – додають музиканти.

The Кум – Кум не бухає
Музичні платформи

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *