ТНМК – Ватра black
Матеріали, Популярна музика, Релізи, Реп та хіп-хоп

ТНМК – Ватра black (Альбом, ч.2)

Ще у грудні 2021 року учасники ТНМК представили на розсуд загалу першу частину своєї восьмої номерної платівки «ВАТРА red», аж ось, нарешті, друга частина альбому під назвою «ВАТРА black» вже доступна для ознайомлення.

Загалом новий диск вмістив у себе двадцять два треки, серед яких одинадцять повноцінних композицій і ще одинадцять інтермедій (скітів). До створення цього лонг-плею ТНМК залучили Сергія Притулу, голос Кузьми, Сергія Жадана, Антона Тимошенко, Васю Байдака, Вєсту Гунченко, Валерія Любченко, Юрія Горбунова, Анатолія Говорадло, Артема Полежаку, Джесіку 486 та Кубу.

Зазначимо, що початково реліз «ВАТРА black» було заплановано на травень 2022 року, але зі зрозумілих причин премʼєру було перенесено.

ТНМК – Ватра black

Фагот: «Час пройшов, ми зрозуміли, що тягнути вже немає куди, і ось вона – друга частина нашого альбому «ВАТРА». Вона була написана ще до 2022 року, десь у 2020 ми фактично закінчили роботу над нею.

Якщо вже копати в нашу історію, у нас так повелося, що ми не просто випускаємо альбоми, а намагаємося їх звʼязати у єдине ціле, з першого до останнього треку. Це не просто альбоми, а своєрідні музичні вистави з піснями та інтермедіями. І в цій платівці для створення інтермедій ми запросили багато прекрасних людей.

Зокрема у «ВАТРІ black» є кавер на пісню «Кольорова» гурту «Скрябін», яка стала саундтреком фільму «Я, Побєда і Берлін», і для інтермедії до неї Фоззі дуже довго шукав влучну цитату Кузьми, обираючи з власної десятигодинної колекції жартів Андрія. Послухайте!».

ТНМК – Ватра black
Музичні платформи

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *