KOZAK SYSTEM - Прощавай, Голубко
Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

KOZAK SYSTEM – Прощавай, Голубко (Кліп)

«Прощавай, Голубко» – нова композиція від учасників гурту KOZAK SYSTEM, до якої також було знято офіційний кліп. Режисурою відео займалася Вікторія Квітка.

Ця музична історія розповідає про реальне листування між бійцем та його коханою, яке лежить в основі створення пісні. У листуванні чоловік обіцяє, що після закінчення війни вони одружаться, придбають цуценя, підкорять Еверест і вона повернеться додому до рідного Донецька, який він, разом зі своїми товаришами, визволить від ворогів. Але жорстока реальність військових дій призвела до трагічного завершення життя бійця. Тепер він звертається до коханої з небес, обіцяючи чекати та кохати її протягом усього її земного життя.

Слова та музика – Сергій Соловій.

KOZAK SYSTEM - Прощавай, Голубко

«Прощавай, Голубко» складається з обіцянок та прощання з коханою людиною. Автор обіцяє їй багато різних речей, таких як завести кота і ретривера, кохати її все життя та завжди бути поруч. Проте в кінці він відправляється “за Небокрай” та зазначає, що “кода – не фінал”, тобто це не остаточний кінець. Це звучить як сповнений почуттів момент прощання та ностальгії за обіцянками, яким не судилося здійснитися у реальності.

Загальне враження від цієї пісні – це дотик до серця, який залишає в душах слухачів почуття глибокої любові та втрати. «Прощавай, Голубко» – це твір, який змушує задуматися про значення кохання та благополуччя на шляху життя.

Це поетична та потужна балада від KOZAK SYSTEM, що залишить відбиток у серцях шанувальників української музики.

KOZAK SYSTEM – Прощавай, Голубко
Музичні платформи

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *