ZLATA OGNEVICH - Пташка
Кліпи, Матеріали, Популярна музика

ZLATA OGNEVICH – Пташка (Кліп)

Вже з двадцять другого серпня в українських кіноекранах стартує прокат фільму-помсти під назвою «Конотопська Відьма» від FILM.UA. Напередодні прокату пропонуємо до вашої уваги головний саундтрек стрічки – пісню «Пташка» від ZLATA OGNEVICH та кліп до неї. До відео увійшли ексклюзивні кадри з фільму.

У пісні «Пташка» виконавиця розповідає про мрії та бажання, які надихають розпочати нове життя, подібно до пташки, що збудувала свій дім у тихій пустелі. Але тут також йдеться про випробування та болі, які з’являються в житті пташки, що резонує з війною в Україні. Втім, не зважаючи на це, ZLATA OGNEVICH переконує боротися та не боятися, так само як пташка з пісні.

Музика та голос виконавиці додають пісні емоційності та сили. ZLATA OGNEVICH передає впевненість та рішучість через свій вокал, що підкреслює основну ідею композиції.

Загалом нова робота «Пташка» надихає та закликає нас боротися, вірити у себе та проявляти наполегливість на шляху до мрії.

ZLATA OGNEVICH - Пташка

Музика: MORPHOM та Zlata Ognevich. Текст: MORPHOM.

У пісні «Пташка» можна побачити кілька прихованих сенсів.

Через метафору з пташкою та її боротьбою, слова пісні символізують силу жіночої любові та захисництва. Пташка стає представницею кожної жінки, яка готова ризикувати та боротися, щоб захистити своїх близьких. Це викликає почуття вдячності та поваги до жінок, які безстрашно стоять на захисті своїх цінностей незважаючи на небезпеку.

Також трек «Пташка» несе загальнолюдський сенс про наполегливість та самостійність в складних ситуаціях життя. Пташка, що збудувала свій дім, може символізувати людину, яка зіштовхнулася з проблемами і випробуваннями, але не втрачає віру та бореться, використовуючи всі свої здібності.

ZLATA OGNEVICH – Пташка
Музичні платформи

Вам також має сподобатись...

1 коментар

  1. Олена says:

    Злата нереально красивезна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *