KALUSH – Мала в 19
Кліпи, Матеріали, Реп та хіп-хоп

KALUSH – Мала в 19 (Кліп)

Цьогоріч колектив KALUSH приємно дивує меломанів своєю продуктивністю, при чому стосується це не тільки концертів, але і студійної роботи. І от, сьогодні (29.10.21) хлопці презентували свою чергову новинку, яка отримала назву «Мала в 19». Окрім самого треку, у мережі також було оприлюднено офіційний кліп до нього. Режисером відео виступив Ігор Павлюк.

За словами музикантів, дана композиція не схожа на попередні релізи KALUSH, а в її основу покладено реальну життєву історію лідера гурту на псевдо Псючий Син. Цю пісню він написав близько року тому – у ній йдеться про пошуки тієї єдиної, яку наразі музикант вже знайшов. На момент створення треку він розійшовся зі своєю попередньою дівчиною, з якою мав тривалі відносини, і дуже хотів ще раз закохатися. Втім, із дівчатами, що почали з’являтися у його житті після розставання, стосунки були зовсім не довгими, все було трохи «не те».

Словом, «Мала в 19» – це пісня про шість-сім дуже схожих історій. «Цей трек посвячується тим дівчатам, з якими я зустрічався з березня 2020 року по березень 2021. Адже саме першого березня 2021 року, романтично і випадково я зустрів свою «білоброву». Минуло рівно 365 днів, рівно рік, допоки я не знайшов свою половинку», – каже лідер KALUSH.

KALUSH – Мала в 19
Patreon KALUSH
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *