GAR4ICA & KRISTA & ХАС – Майбутні Колишні
Кліпи, Матеріали, Популярна музика, Реп та хіп-хоп

GAR4ICA & KRISTA & ХАС – Майбутні Колишні (Кліп)

«Майбутні Колишні» – нова спільна робота гурту GAR4ICA, співачки Христини Дутчак (KRISTA) та хіп-хоп виконавця ХАСа. За словами артистів, їхній кліп можна сприймати доволі по різному – у ньому можна побачити історію кохання зі щасливим завершенням, або ж сумний спогад про минулі відносини. Тому виконавців дуже цікавить думка глядачів щодо сюжету відео, яку, за бажання, ви можете залишити під роликом на YouTube.

«Більше 14 годин зйомок, повні машини крутого реквізиту, артисти з різних міст і нереальна атмосфера», – діляться враженнями про зйомку кліпу учасники гурту GAR4ICA.

Виконавці впевнені, що робота «Майбутні Колишні» не залишить байдужим нікого, адже практично кожна людина у житті перебувала у ситуації, коли, з одного боку, ти не хочеш відпускати свою другу половинку, а з іншого – бути разом вже практично не під силу.

Авторство треку належить усім задіяним артистам: основну частину тексту написав фронтмен Gar4Ica Кирило Гаршин разом із Христиною Дутчак, а ХАС, у свою чергу, створив фінішну реп-партію. Цікаво, що за словами музикантів, приспів композиції «Майбутні Колишні» було написано всього лише за п’ять хвилин.

Режисура кліпу: Вікторія Оваденко. Задіяні локаці: Навколокультурний простір (місто Житомир), SOFIT Studio.

GAR4ICA & KRISTA & ХАС – Майбутні Колишні

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *