СКАЙ – Легковажна / До Кінця
Кліпи, Матеріали, Популярна музика

СКАЙ – Легковажна / До Кінця (Кліпи)

Гурт «СКАЙ» із невеличкою перервою у часі презентував одразу два нові кліпи – «Легковажна» та «До кінця».

Що стосується відео «Легковажна», то у ньому Олег Собчук перевтілився у вусатого кур’єра однієї зі служб доставки, який завдяки роботі знайомиться з дівчиною своєї мрії. Словом, це романтична та по весняному легка робота, що покликана вмотивувати слухачів вчитися збалансованій легковажності у житті.

За словами музикантів, всім нам хотілося би частіше поводитися легковажно, легко та невимушено, щиро кохати, радіти життю. Але часто існує страх осуду загалом нашої поведінки, відтак ми самі себе підсвідомо заганяємо у певні рамки. «Ми маємо навчитися красивій легковажності, адже коли ми будемо жити легко та щасливо, оточуючій світ стане набагато кращим», – ділиться думками лідер гурту «СКАЙ».

Режисером кліпу «Легковажна» виступив Олександр Швець, а головну жіночу роль виконала співачка Ліля Королюк.

СКАЙ – Легковажна

У свою чергу, за допомогою відео «До кінця», музиканти хотіли підштовхнути меломанів завжди досягати своїх цілей та прикладати зусилля для здійснення власних бажань. «У житті все дійсно є можливим! Тому ми маємо прагнути до самовдосконалення і намагатися пройти свій шлях до самісінького кінця!» – коментують учасники команди.

Режисер – Андрій Оболончик. «Щиро дякую усій знімальній групі! Команді відважних підростаючих футболістів! Динамо ТВ Виктору Хану та багатьом іншим хорошим людям, котрі допомогли створити цей кліп!» – пише у Facebook Олег Собчук.

СКАЙ – До Кінця

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *