Христина Лугова – Чарівна зима
Кліпи, Матеріали, Популярна музика

Христина Лугова – Чарівна зима (Відео)

Після релізу платівки «Метаморфози», вітчизняна pop-jazz виконавиця Христина Лугова презентувала у мережі нову композицію «Чарівна зима» у супроводі офіційного відео. За словами співачки, ця пісня для неї асоціюється зі справжньою історією з минулого.

Справа у тому, що трек «Чарівна зима» з’явився на світ ще близько 11 років тому, коли Христина Лугова зі своїм товаришем Борисом Василишиним зібрали перший музичний гурт. Тоді якраз панувала неймовірної краси сніжна зима, що і надихнуло Христину на написання віршів і мелодії. До речі, у той час навіть планувалася зйомка кліпу до цієї пісні, але через розпад команди, ті плани так і залишалися на папері до недавнього часу.

Христина Лугова ніколи не забувала пісню «Чарівна зима», особливо часто згадуючи її з приходом кожного наступного зимового періоду. І от, переробивши та переосмисливши даний твір, Христина таки додала його до свого сольного репертуару.

«Історія цієї пісні складає 11 років! Але сьогодні – це не зовсім пісня з минулого, вона звучить саме так, як я відчуваю її зараз. Це нова пісня», – каже авторка.

Що ж стосується згаданого альбому «Метаморфози», то познайомитися з ним ближче ви також можете на нашому сайті за наступним посиланням.

Христина Лугова – Чарівна зима

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *