Alice Change – Nimis. Depression
Матеріали, Популярна музика, Релізи

Alice Change – Nimis. Depression (Альбом, ч.1)

Alice Change випускає альбом в день психічного здоров’я.

10 жовтня, у Всесвітній день психічного здоров’я, Alice Change пропонує слухачам музичний порятунок: київська співачка випускає першу частину свого альбому NIMIS під назвою DEPRESSION, яка оповідає про те, як важко жити в депресивній фазі. У DEPRESSION треки занурюють слухача у смуток і ностальгію.

«Пісні з цієї частини альбому розкривають почуття людини, яка втратила будь-яку волю до життя. І я – саме така людина, кожен рядок – це те, про що я думаю щодня, і думки ці розривають зсередини, якщо їх не висловити. Я з останніх сил кричу про допомогу, але ніхто мене не чує», – каже виконавиця.

Її альбом почують і зрозуміють ті, хто стикався з подібними проблемами у своєму житті: неприйняття суспільством, проблеми з психікою, непрості періоди у відносинах.

«У суспільстві поки не дуже розуміють, що депресія – це серйозна і смертельна хвороба. Її називають лінню, слабкістю, безвольністю, хворих просто топчуть постійними докорами і знеціненням. Цим альбомом я хочу хоч трохи продемонструвати, як ментально нестабільні люди відчувають себе регулярно. Якщо вслухатися у слова, ви зрозумієте, що це просто нестерпне пекло», – розповідає Alice Change.

Один з головних треків альбому «Пусто» розповідає історію про те, як людина з нестабільною психікою намагається жити в суспільстві і будувати відносини з іншими людьми.

Alice Change – Nimis. Depression
Придбати
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *