DNK RomaNa – Обирай
Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

DNK RomaNa – Обирай (Відео)

Творча подружня пара Романа та Наталі Янчук презентує нову пісню «Обирай» у рамках свого музичного проекту DNK RomaNa. Як зазначають музиканти, ця робота не є комерційною, а створена більше для філософських роздумів.

Тематика новинки є досить складною, адже йдеться у ній про релігію, про її світлі і темні прояви, про праведність та підміну понять. Основний меседж роботи полягає у тому, що люди різних релігійних (та й не тільки) поглядів просто таки зобов’язані знаходити шляхи порозуміння та мирного співіснування.

«Ми кожного дня щось обираємо. Починаючи з елементарних речей, закінчуючи глобальними, доленосними. Тема, якої торкнулися у нашій новій пісні дуже складна та особиста. Релігія – право вибору для кожного. Зазвичай це історичне питання, хтось приходить до віри тільки наприкінці свого життя, для когось це сімейна традиція, а хтось так і не знаходить ніякої вищої сили для себе. Ми багато мандруємо, бачимо різні культури, бачимо як люди уклоняються перед своїми богами та віддають шану своїм святим та святиням . Але, нажаль, є й таке, коли релігію і віру перетворюють в бізнес, політику, розпалюють війни та застосовують вбивчу силу. Це обурливо та неприпустимо!

DNK RomaNa – Обирай

Пісня була написана під впливом трагічних новин щодо терактів на ґрунті релігійної нетерпимості у Новой Зеландії та на Шрі-Ланці навесні 2019 року, та зараз вирішили поділиться їй з слухачами. Ми сподіваємось, що кожен здатен знайти та обрати свій рай, свою релігію, атрибутику, символи, обереги, та міста, де буде його душі спокійно, радісно та затишно! Люди з різними уподобаннями здатні співіснувати мирно в одному просторі!» – коментують учасники команди DNK RomaNa.

DNK RomaNa – Обирай
DNK RomaNa y FB

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *