СКАЙ – До Кінця
Матеріали, Популярна музика, Релізи, Рок та альтернатива

СКАЙ – До Кінця (Сингл)

Гурт «СКАЙ» поділився зі своїми шанувальниками новою студійною композицією під назвою «До Кінця», яка увійде до майбутнього (сьомого за ліком) повноформатного альбому команди.

За словами музикантів, інколи у житті трапляються такі ситуації, коли ти просто не можеш більше терпіти все те, що відбувається навколо тебе, все те, що тобі нав’язують. І саме у такі моменти людина починає змінюватися, вдосконалюватися, разом із собою змінюючи й оточуючий світ. Адже життя одне і у ньому треба йти до кінця.

«Так! І це! І багато іншого ми можемо зробити! Тому що ми – це музика! Музика це ми!» – пишуть у соціальних мережах учасники «СКАЙ».

В свою чергу Олег Собчук розповів, що написав цю пісню під гітару, приніс її як завжди на репетицію – і там вона стала зовсім іншою композицією. «І я зовсім не шкодую про ці зміни. Адже музиканти гурту «СКАЙ» є дуже крутими аранжувальниками, мені неймовірно пощастило у цьому плані», – поділився співак.

Окрім того музиканти запитали у шанувальників, яким саме вони би хотіли бачити кліп до нової пісні «До Кінця». Свої ідеї та побажання ви можете залишити під роликом з композицією на YouTube, або надіслати гурту за допомогою повідомлень у соціальних мережах.

СКАЙ – До Кінця
Придбати трек
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

2 коментаря

  1. Володимир says:

    У майбутньому кліпі варто показати людей, які усіх мотивують – спортсменів, воїнів, відомих творчих людей… А сама композиція – супер!

  2. DCDns says:

    До мурашок, СКАЙ, ви таки змогли! Це зовсім інший рівень, в порівнянні з тими соплями, що ви раніше вивертали

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *