Скрябін – Сука війна
Матеріали, Релізи, Рок та альтернатива

Скрябін – Сука війна (Сингл)

До вашої уваги нова студійна композиція гурту «Скрябін» під промовистою назвою «Сука-війна». П’ять років тому, 24 січня 2015 року, Андрій Кузьменко відправив листа Ірині Ткач із демкою даної композиції. Ця пісня – останнє що він встиг сказати, поклавши на ноти. І це було про те, що йому боліло найбільше – про його країну, про війну.

Андрій наспівав пісню вдома, плануючи доробити її аранжування згодом та видати в наступному альбомі гурту «Скрябін», але не встиг.

«Шкода, що ми тоді не встигли зробити її повну версію. Але ця пісня просто таки зобов’язана звучати і на радіо, і в телевізорі, тому ми вирішили зробити це зараз, зробити якнайкраще та якнайгучніше. Пісня «Сука-війна» варта цілого оркестру», – каже гітарист та менеджер гурту «Скрябін» Олексій Зволинський.

Для запису треку «Сука-війна» було запрошено музикантів Заслуженого Академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України під керівництвом Дмитра Антонюка. Вокальну партію виконав Юрко Юрченко (Yurcash).

Кузьма про пісню у своєму останньому інтерв’ю сказав наступне: «То є вже давно справжньою війною… Одні куди стріляють, другі теж куди стріляють, а гинуть мирні мешканці. Політика, напевно, має якісь свої види на все те діло. Мені вже сорок сім років і я завжди гадав, що у сорок сім я стану поважним і розумним чуваком, буду знати відповіді практично на всі складні питання. Але зараз, якщо поглянути на те все, що відбувається, я не в змозі відповісти на жодне».

Скрябін – Сука війна

Вам також має сподобатись...

3 коментаря

  1. Антон says:

    Потужно.сьомий раз слухаю.

  2. Olga Kulynych says:

    Свій чувак, як Він сам казав і просто чудова людина!!!

  3. Лена says:

    Я поважаю цю людину за її життєву позицію , за порядність і людяність ; за любов до рідної землі. Вічна пам’ять ! Він завжди буде жити в серцях людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *