Таємний код: Рубікон частина 2
Матеріали, Релізи, Рок та альтернатива

Бумбокс – Таємний код: Рубікон (Альбом, ч.2)

Друга частина альбому гурту «Бумбокс» під назвою «Таємний код: Рубікон» вже з’явилася у мережі та очікує на вашу увагу! Нагадаємо, що першу «порцію» даної платівки було офіційно оприлюднено декілька місяців тому, а передувала цьому презентація окремих пісень-синглів із релізу. А от у другій частині диску «Таємний код: Рубікон» все навпаки – тут зібрано абсолютно нові композиції, з якими раніше меломани не мали змоги познайомитися ближче.

Варто одразу ж зазначити, що друга частина лонг-плею характеризується відчутним блюз-роковим настроєм, що одразу ж стає зрозумілим після прослуховування титульного треку «Малюнки на стінах». Ось що про нього розповів лідер «Бумбокс» Андрій Хливнюк: «Це пісня, яка одразу ж після написання почала жити своїм життям. Це пісня, яку я виконував на прохання своїх друзів задовго до виходу платівки просто під гітару. Це пісня, яку попросив для виходу у ринг один з українських чемпіонів. Пісня, яка чотири місяці тому фактично врятувала мене від серйозного емоційного стрибка. «Малюнки на стінах» – це не тільки про мене, не тільки про перемоги, це, напевно, більше про римський вислів «пам’ятай про смерть» у сенсі любові до життя».

Загалом до другої частини «Таємний код: Рубікон» увійшли сім композицій загальною тривалістю трохи більше 30 хвилин, включно зі ще однією дуетною роботою з гуртом The Gitas (іспаномовний трек Abrásame), та бонусною акустичною версією пісні «Твій номер».

Андрій Хливнюк також зазначив, що окрім вищезгаданої іспаномовної версії «Тримай мене» та акустики, друга частина платівки точно здивує слухачів новими піснями, які є міксом з рок-н-ролу, хіп-хопу, ритм-енд-блюзу, та скрейтчів віртуозного DJ Валіка. Додамо, що вже зараз музиканти планують зняти кліп до однієї з пісень свіжого релізу, якою, скоріше за все, стане пісня «Твій номер».

Бумбокс – Таємний код: Рубікон (Частина 2)
Google Play
iTunes
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *