СХОЖА
Інтерв'ю, Матеріали

СХОЖА: «Автентичність дозволяє повторюватись, але не копіювати»

«Душа кричить музикою. А я її не стримую», – каже про свою творчість молода співачка на псевдо СХОЖА, яка поєднує авторську поп-музику з елементами фольку. Втім, вона переймається не тільки музикою, але й екологічною ситуацією нашої планети, захистом тварин, тощо. Пропонуємо вам дізнатися про неї трохи більше, ознайомившись із нашим інтерв’ю!

– Привіт, розкажи, як у тебе виникла ідея звернути увагу саме на таку тематику?

Я ціную творчість, яка створюється за покликом душі, коли у тексті, музиці або загальній ідеї відчуваєш її шматочок. Я вважаю свої авторські пісні саме такими, бо вкладаю в них сенс, ідею та натхнення. У синглі «Танцюю» я звернула увагу на екологічне становище, тому що на даний момент це питання мене хвилює та я прагну підняти його в серцях інших людей. Аби кожен почав з себе. Будь-які зміни важливі і цінні.

– З якими труднощами ти та твоя команда зіткнулися під час зйомок кліпу «Танцюю»?

Команда, з якою ми працювали на зйомці «Танцюю», на той момент була незнайома мені. Ми познайомились дуже швидко і вже через тиждень знімали роботу. Тому я дуже хвилювалась про процес зйомки, а головне про результат.

Насправді, єдиною проблемою виявився час, який летів дуже швидко. Прийшла холодна осіння погода, але, на щастя, все пройшло чудово. Я дуже вдячна усій знімальній команді, а також режисеру та оператору Михайлу Дудці.

– Твій трек має назву «Танцюю», тож як танці пов’язані з рослинами?

Справа в тому, що ми з рослинами дуже схожі. І, як не дивно, неабияк залежимо один від одного. Кожна людина проживає своє життя як танець, точно так само, як листя на дереві танцює свій танок, або колосся в полі. Рослинам потрібен простір, а нам потрібне повітря. Нам необхідно танцювати разом!

– Чому саме Схожа? Що означає твій псевдонім?

Схожа сама на себе! Він несе у собі меседж автентичності. Бути оригінальним – це бути викарбуваним з усього потроху. Автентичність дозволяє повторюватись, але не копіювати та не гнатись за оригінальністю. Робити це, як то кажуть, своїм почерком. Бути собою. Пишатись свободою і собою, ось що означає мій псевдонім.

СХОЖА

– Наскільки ми знаємо, це вже не перша твоя пісня та кліп. Про що йдеться у пісні «Схожа я»?

У мене, дійсно, є пісня, яка має назву «Схожа я». У ній йдеться про красу кожної людини, про її схожість на маму й тата. Згодом я знайшла своє пояснення слову «схожа» та відчула, що це має бути моїм ім’ям. Дуже не люблю, коли люди порівнюють себе з кимось. Кожен красивий і унікальний. Коли люди кажуть що ти на когось схожий, знай, кожна людина насправді унікальна.

– Чому такі різкі зміни? Що змусило тебе змінити напрямок та стиль пісень та кліпів?

Я дозволила собі купатись у творчості, знайшла сміливість бути собою та виконувати вже нарешті авторські роботи. Я просто стала собою.

– Зізнавайся, яку проблему ти будеш підіймати у наступній пісні та відеокліпі?

Не буду загадувати наперед, але впевнено кажу, це буде робота з любов’ю та натхненням!

СХОЖА

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *