D.Marsh – Хто я без тебе
Кліпи, Матеріали, Популярна музика

D.Marsh – Хто я без тебе (Лірик-відео)

До вашої уваги дебютна відеоробота українського гурту D.MARSH під назвою «Хто я без тебе». За словами авторів, це історія про одне ціле, тіло і подих, простір і час, світ та життя… Адже все інше не має значення.

Як зазначив фронтмен гурту Михайло Опекан, взаємини починаються з конфлюенції (злиття), закохані вважають себе одним цілим, оскільки у них спільні бажання та інтереси. Бувають етапи, коли романтика минає, партнери починають підсвідомо ідентифікувати себе як окрему особистість, і якщо дві самодостатні людини при цьому не втрачають інтересу один до одного, стосунки стають зрілими та гармонійними. Важко уявити своє існування без рідної половини, втративши яку, ми задаємось питанням: «Хто я без тебе?». Так відбувається в усьому, суть пісні полягає не тільки у відносинах чоловіка та жінки, сингл «Хто я без тебе» – це про внутрішню єдність, пов’язаність усіх частин на нашій планеті в єдине ціле.

D.Marsh – Хто я без тебе

Продюсером та режисером відео виступила Аля Горчакова, яка є засновником відеостудії APRIL HOOLIGAN. Зйомки відео проходили в одному з павільйонів ВДНХ. Основна ідея відео полягала у тому, що текст пісні плавно з’являється та переходить у своєму логічному напрямку на тілі. Аби втілити цю ідею, все тіло моделі було заклеєно тимчасовими татуюваннями з текстом композиції.

На сьогоднішній день гурт D.MARSH працює над записом нового матеріалу – вже найближчим часом у планах гурту випуск міні-альбому, куди також увійде сингл «Хто я без тебе».

D.Marsh – Хто я без тебе
Google Play
Apple Music
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *