Ofliyan – Prince
Електронна музика, Кліпи, Матеріали, Популярна музика

Ofliyan – Prince (Лірик-відео)

Ofliyan – це новий арт проект групи YEYO. Східні мотиви, грув і відверті тексти.

Для Катерини Офліян та Ігоря Бірюченко стало доброю традицією кожні кілька років повністю змінювати форму існування. На цей раз музиканти вирішили проявити свої вірменсько-циганське коріння і додати в музику трохи магії дудука і перкусії. Не лякайтеся, хіп-хопові барабани, стильний саунд і семпли нікуди не поділися. Просто в новому музичному потоці Ofliyan з’явилася щіпка східності.

Внутрішні зміни музикантів потягли за собою і зовнішні. Костюми Ofliyan – це окреме мистецтво. Що й не дивно, адже творцем стала Леся Патока, відома своїми неповторними візуальними рішеннями для таких українських артистів, як Onuka, Jamala, Latexfauna, Panivalkova і безлічі інших.

«Я щиро вірю в успіх Ofliyan. Тому що у них горять очі. Вони готові на все і навіть трішки більше! Це класне почуття, якого немає у багатьох артистів з великими бюджетами. Пісню Prince я заслухала до дірок. Я ставила її на студії, подругам, всім. Це якийсь розрив! Найкрутіший комплімент, коли мої друзі запитували: а хто це? А можеш переслати нам трек? Думаю, це і є ДНК успіху. В образи мені хотілося вплести схід. Тонко і смачно. Щоб музикантів хотілося розглядати, щоб образи чіпляли і в той же час не були схожі ні на що серед усього музичного простору. Ми назнімали так багато краси… Впевнена, нам буде, чим вас здивувати», – коментує Леся Патока.

Сьогодні у Ofliyan вийшов перший сингл Prince на лейблі Masterskaya. Це красивий і відвертий трек про втрату орієнтирів, розчарування і любові. У представленні Ofliyan, Принц – це той, у чиїх руках наше серце. Неважливо в джинсах або в рваній футболці, в наших очах він завжди з короною.

«Музика з пристрастю! Збуджує мене Катя під час прослуховування», – Іван Дорн.

Бережіть принців вашого серця і стежте за Ofliyan, адже дуже скоро вони обіцяють презентувати EP.

Ofliyan – Prince
Придбати
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *