Alina Pash – Bosorkanya
Етно та фольк, Кліпи, Матеріали, Реп та хіп-хоп

Alina Pash – Bosorkanya (Кліп)

Напередодні свята Хелловін пропонуємо до вашої уваги новий тематичний кліп від Аліни Паш до пісні під назвою Bosorkanya. За сюжетом відео, звабливі відьми на чолі зі самою Аліною Паш влаштовують цілий шабаш із танцями, співами і готуванням чарівного зілля.

До речі, словам Bosorkanya (босорканя) в угорській міфології та на Закарпатті називають відьом – чаклунок, яких боїться та поважає все село. «Кажуть, що всі жінки – відьми. А ти знаєш як real ukrainian witches looks like?» – запитує у меломанів Alina Pash.

Ось що вона розповідає про сюжет кліпу: «Подібні історії я спостерігала в селі, коли дівчата виходили заміж не по любові. І приводило це до незвичних речей, наприклад, вони хотіли, щоб їхні чоловіки померли, а самі вони знайшли собі кращих. Дівчата часто шукали справжнього кохання, а їх видавали заміж просто тому, що так треба було. Подекуди в Закарпатті досі так роблять».

Кліп для Аліни вже не вперше зняв її бойфренд, французький режисер Натан Дейзі. Хореографія: Олександр Кравець.

Нагадаємо, що трек Bosorkanya увійшов до презентованого у травні альбому Pintea:Gory, про який ми вже розповідали читачам «Нотаток».

Alina Pash – Bosorkanya
Alina Pash y FB
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

5 коментарів

  1. Євген says:

    не пам’ятаю я такого, щоб два рази поспіль кліпи нові дивився

  2. Kathrin Ignatova says:

    Впізнала ангела- Вова Раков). Кліп крутий і музика вау, лайк від мене.

  3. Тиша says:

    В цілому – це дуже сильна цільна робота. Чомусь прийшла в голову думка, що якби в Україні (та й не тільки в Україні) робили мюзикл або атмосферне кіно, ця пісня дуже підійшла б.

  4. Serge says:

    Це точно не мас маркет, але ті хто розуміють однозначно байдужими не залишаться. Робота шикарна, трек затер до дірок давно) Аліна ти хороша

  5. Olesia says:

    Я не відчуваю нічого Українського в цій музиці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *