SEMMAR – Аперкот
Електронна музика, Матеріали, Релізи

SEMMAR – Аперкот (Сингл)

Повернулися, бо набридло мовчати: українські інтелігенти Semmar презентують новий сингл «Аперкот».

Semmar повертаються на сцену в оновленому складi та зi свiжим звучанням, адже долучили до запису матерiалу вiдомого саундпродюсера Артура Данієляна. Вiдтепер Semmar функціонує у форматі дуету: Андрiй Шатров (вокал, гiтара та синти) i Артем Веремієнко (бас).

Нове творiння музикантiв отримало назву «Аперкот». За artwork обкладинки синглу вiдповiдав дизайнер Олександр Солонський, знаний завдяки своїй спiвпраці з Onuka.

«Аперкот» — це той удар під дих, якого іноді завдає життя. I тут iдеться не тільки про романтичні стосунки», – коментує вокаліст Semmar Андрiй Шатров.

За словами музикантів, за ці два роки творчої паузи їм дуже набридло мовчати, а тому наступні музичні новинки не змусять довго чекати на себе.

Нагадаємо, що історія Semmar бере початок у 2013 році, коли гурт, який майстерно поєднав у пiснях електронiку, джаз та синтi-поп, вирішив показати свою творчість загалу. За два роки вони встигли випустити міні-альбом «Друг» і відіграти на 10 найбільших фестивалях України. Потім була повноформатна платівка «Босфор» у 2016 році, яку високо оцінили вітчизняні медіа.

SEMMAR – Аперкот
Google Play
iTunes
«Нотаткам» на каву

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *