Брати Станіслава – Завше Молоді
Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

Брати Станіслава – Завше Молоді (Кліп)

Сингл «Завше молоді» франківського гурту «Брати Станіслава» було записано на студії «Істок» у місті Київ. Одразу по завершенні студійних робіт, до новинки було також відзнято офіційний виднограй під керівництвом столичного режисера Павла Когута (HM Production), із яким ми і пропонуємо вам сьогодні познайомитись.

«Битва світлої і темної сторін відбувається щодня на різних фронтах життя. І саме від Тебе залежить, чи прорветься зло конкретно на Твоїй ділянці бою», – коментують музиканти у соціальних мережах.

Задумкою режисера кліпу було відтворити у кадрі твердження про те, що й один у полі воїн. Відтак головним лейтмотивом виднограю стала боротьба добра зі злом, в тому числі і в побутовому її прояві. Пісня-присвята «Завше молоді» увійшла до альбому-добірки «Так працює пам’ять», створеного відомим волонтером та письменником Русланом Горовим і присвяченого молодому 15-річному хлопчаку Дані Дідіку, який загинув від «монки» під час Ходи Гідності у Харкову в 2015 році. У даному проекті пам’яті також взяли участь Kozak System, «Антитіла», «ТНМК», «Скрябін», та низка інших відомих українських колективів.

Брати Станіслава – Завше Молоді
Google Play
iTunes
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *