Друг Самурая – Перша
Матеріали, Релізи, Рок та альтернатива

Друг Самурая – Перша (Сингл)

І хоча нова робота гурту «Друг Самурая» і носить назву «Перша», вона стала другою оприлюдненою композицією формації, утвореної після розпаду культового колективу «Димна Суміш». Нагадаємо, що дебютували музиканти разом із треком «Крок За Край» ще у другій половині 2018 року.

За словами учасників «ДС», така перерва між релізами пов’язана із багатьма факторами, зокрема із травмою та тривалою реабілітацією ударника Олега Федосова. За словами гітариста Сергія Мартинова, свіжий трек «Перша» стилістично являє собою мікс звучання ранньої та пізньої «Димної Суміші», який «затягує» слухача та не відпускає після прослуховування.

Цікаво, що новинку гурту «Друг Самурая» написав вокаліст команди Роман Козак. Співак розповів, що мелодія цієї пісні народилася у нього на кухні, і після схвалення однієї з найголовніших прихильниць в особі його доньки, було вирішено записати її демо у згаданого Олега Федосова (зведення). А трохи пізніше, поки на студії Bobina Records тривала підготовка до запису, Роман встиг написати слова. Додамо, що сам запис було успішно здійснено з першого ж дубля.

Варто також зауважити, що якщо вірити коментарям Олега Федосова на YouTube, наразі гурт продовжує активну роботу над своїм першим повноформатним лонг-плеєм.

Друг Самурая – Перша
Google Play
iTunes
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *