ФлайzZzа – Сеньйоріта (Кліп)
Кліпи, Матеріали, Популярна музика

ФлайzZzа – Сеньйоріта (Кліп)

Позитивні музиканти гурту «ФлайzZzа» поділилися з загалом жартівливим кліпом до пісні «Сеньйоріта», яку команда вже більше року з успіхом виконує під час живих виступів. Саме реакція відвідувачів концертів команди на дану композицію стала ключовим фактором у виборі пісні для екранізації.

Зйомки кліпу «Сеньйоріта» проходили взимку на декількох різних локаціях рідного для музикантів Луцька, серед яких пивний паб, спортзал, кінотеатр, та інші. Режисером нової роботи виступив Олексій Філіровський. «У нас була ідея зняти міні-комедію на зразок популярних американських фільмів про те, як чоловік перетворюється на жінку з усіма витікаючими наслідками. Ми дуже вдячні нашим головним героям – представнику театру «Гармидер» Дмитру Безвербному та чудовій танцівниці Олені Лал. Також від усього колективу щиро дякуємо пивному клубу «Оболонь» (він же Кораблик), РЦ «Промінь», George’s Club, театру «ГаРмИдЕр», DiamondStars show, а ще всім хлопцям і дівчатам, які брали участь у знімальному процесі», – йдеться у повідомленні гурту «ФлайzZzа».

Нагадаємо, що саму композицію «Сеньйоріта», разом із супутнім лірик-відео, було вперше оприлюднено на початку 2018 року. Наразі її можна офіційно придбати на великих медіа-майданчиках, скориставшись наведеними нижче посиланнями.

ФлайzZzа – Сеньйоріта
Google Play
iTunes
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *