Jonych & Ципа Банда – Чемпіон
Етно та фольк, Матеріали, Релізи

Jonych & Ципа Банда – Чемпіон (Сингл)

Сайд-проект лідера «The Вйо» Мирослава Джоновича Кувалдіна Jonych & Ципа Банда презентує нову футбольну пісню «Чемпіон», яка довгий час припадала пилюкою на творчій полиці колективу. І не дивлячись на те, що мова у ній йде про представників клубного чемпіонату України, її присвячено нашій молодіжній збірній, яка нещодавно стала тріумфатором чемпіонату світу, здолавши у фіналі команду Південної Кореї з рахунком 3:1. Вітчизняна збірна вперше в історії тріумфувала на змаганнях завдяки дублю динамівця Владислава Супряги і голу його одноклубника Георгія Цітаішвілі.

«Дочекалися! Вітаємо і дякуємо молодіжній збірній України по футболу (U20)! За декілька років це буде наша основа! Нарешті є кому присвятити цю пісню, а то я думав, що вона завжди буди лежати в столі», – коментує автор у соціальних мережах.

Нагадаємо, що нещодавно також було оприлюднено офіційний кліп Jonych & Ципа Банда до пісні «П’ятниця», з яким ви також можете познайомитись на «Нотатках». Наразі учасники колектив сфокусовані на зйомках наступного музичного відео, яке обіцяють показати меломанам вже найближчим часом.

Jonych & Ципа Банда – Чемпіон
Jonych y FB
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *