ZOMBO – Неймовірна простота
Матеріали, Релізи, Реп та хіп-хоп

ZOMBO – Неймовірна простота (Альбом)

«Неймовірна простота» у новому альбомі львів`янина Зомбо. Він – старожил львівського репу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов дебютний альбом артиста «Атака Букв», до недавнього часу резидент лейблу Kickit Recods, співпрацював з багатьма артистами як в Україні так і закордоном зокрема це НастяЗникає, Довгий Пес, DJ Shon, The Cancel, DJ Vag, Mike Russell & Mfa Kera (Німеччина), RyfaRi (Польща), Alexjazz та багато інших. Зомбо є організатором багатьох подій спрямованих на розвиток хіп-хоп культури як учасник міжнародної організації Zulu Nation.

«Все просто. У мене є бас, біт, моя свобода та світ, на який я дивлюсь крізь розбиті рожеві окуляри. А в тебе 30 хвилин, які ти витратиш на музику і сенси, які місяцями ми пропускали через себе. Все неймовірно просто.

Ідея записати такий альбом виникла два роки тому, і разом з Кулею, DJ Shon та The Cancel я почав відбирати текст та музику. Загалом було записано близько 20 різних демок. Продакшн більшості треків альбому зробив Kyля із київської групи Тулим, також там можна почути біт від The Cancel, який відомий своїми інструментальними релізами», – коментує реліз Зомбо.

Додамо, що усі десять треків свіжої платівки вже доступні для ознайомлення у режимі онлайн, а також для придбання на популярних медіа-майданчиках.

ZOMBO – Неймовірна простота
Придбати
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *