ANIMA – Зоря
Кліпи, Матеріали, Популярна музика

ANIMA – Зоря (Кліп)

Львівський гурт ANIMA презентував кліп на пісню «Зоря», знятий у далекій Ісландії. Відео: Андрій Зазуляк.

Зйомки кліпу відбувались на острові, що розміщений в північній частині Атлантичного океану. В цьому виборі присутній певний символізм, оскільки острів знаходиться безпосередньо близько до полярного кола, де найкраще розглядається полярне зоряне сяйво. Оскільки взимку клімат Ісландії є достатньо суворим, зйомки проводили на початку літа в кількох відомих локаціях, таких як Reyinisfjara Beach, Jokulsarlon,Stokknes та інших.

Втім, навіть влітку там можна помітити кригу під ногами, що не зупинило вокалістку гурту Марію Мамчур, яка знімалася у ролику «Зоря» босоніж.

У кліпі музиканти прагнули передати чистоту неурбанізованих людиною місць, створених природою, красу острова, що заворожує величчю льодовиків, вулканів, гейзерів та чорних піщаних пляжів… Красу місця, де так так багато свободи та дикого життя природи.

За словами музикантів, у композиції «Зоря» закладено символічний образ людей, яких ми цінуємо у своєму житті, людей які приносять світло в наше життя та наповнюють його змістом. Не важливо – чи поруч вони від нас, чи далеко, адже вони наші «зорі».

«Ми живемо під одним небом, а в кожного з нас свої зорі. Це як люди, що поряд, вони роблять наше життя світлішим. Відчувайте їх та цінуйте», – кажуть учасники гурту ANIMA.

ANIMA – Зоря
ANIMA y FB
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *