Олексій Веренчик – Сам Один
Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

Олексій Веренчик – Сам Один (Кліп)

Фронтмен DETACH Олексій Веренчик перезентував сольний україномовний трек про самотність під назвою «Сам один». Окрім самої ліричної композиції, у мережі також було оприлюднено офіційний відеокліп до неї, режисурою якого Олексій займався власноруч. І це не дивно, адже виконавець поєднує діяльність у музичному колективі з кліпмейкерством та режисурою, а також є одним із засновників креативної агенції Headshot Studio.

«Темрява – це відсутність світла. Зло – це відсутність добра. Сам один. Сьогодні. Завжди. Ви ж давно чекали на трек українською? Егеж? Тоді бігом на наш Ютуб канал», – йдеться в анотації до новинки.

За словами Олексія, він давно планував створити дещо зовсім не схоже на репертуар гурту DETACH. Разом із тим, йому не дуже до вподоби те, як звучить його вокал у важких україномовних композиціях, тому у роботі «Сам один» співак робить акцент не на потужних гітариних рифах, а на чуттєвості та атмосфері. Цікаво, що нові пісня і кліп, за словами автора, є своєрідним продовженням сюжетної лінії кліпу Bridges, виданого у рамках творчості DETACH.

«Композиція «Сам один» – це дуже інтимна історія, при чому моя особиста історія. Вона про те, що іноді самотність є кращим, що може статися з людиною», – коментує Олексій Веренчик.

Олексій Веренчик – Сам Один
Олексій Веренчик y FB

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *