Ульмо Три – Де летить ангел
Матеріали, Релізи, Рок та альтернатива

Ульмо Три – Де летить ангел (Сингл)

Маємо для вас романтичну та весняну новинку від гурту «Ульмо Три» під назвою «Де летить ангел»! За словами музикантів, ця пісня зовсім свіжа і разом зі своєю обкладинкою-листочком продовжує почату «Білою дівою» та «Вічними танцями» тематику, а саме інтимно-філософську.

«Пісня про стосунки двох взаємодоповнюючих душ, які тривають довше за одне людське життя, радше навіть розвиваються із однієї інкарнації в іншу, знаходячи в цьому сенс існування всіх душ і творіння всесвіту в цілому. Натхнення в цієї тематики також те саме – культурологічно-слобожанське. Що ж стосується музичної частини – то трек вельми рок’н’рольний і психоделічний, головне з розлогим імпровізаційним гітарним соло на fuzz-і, що нині рідкість в поп-музиці.

Ще цікавий музичний момент у тому, що в записі прийняли участь двоє поважних митців – Андрій Томашенко, гітарист гурту «Біла Вежа», і колишній барабанщик «Без Обмежень» Іван Зіменко. Але це сталося не зовсім звичним чином. 3 роки тому, на студії в Андрія Top Sound Records ми трьох працювали над зовсім іншим проектом. Іван красиво грав, Андрій естетично записував, а я продюсував. Але, як то кажуть, звар’ював. Проект далі студії не пішов. Мені було шкода того матеріалу, але випадково і на щастя нова пісня «Ульмо» як рідна лягла на ті ударні. Таким чином відбулося ще одне творче міні-диво, ми стали його учасниками, і тим цікавіше нам самим слухати «Де летить ангел». Резюмувати можна таким чином: ангел летить не десь, а між нашими серцями, і наше добре одне до одного ставлення – то він і є. Тож весни усім у серці і усмішок в щоках!» – розповів «Нотаткам» усю історію треку «Де летить ангел» Костя Шелудько, засновник «Ульмо Три» .

Ульмо Три – Де летить ангел
Ульмо Три y FB
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *