PRYMARA – Гнів
Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

PRYMARA – Гнів (Кліп)

Гурт PRYMARA екранізував пісню «Гнів» зі свого дебютного альбому HEDONIA, про який ми нещодавно розповідали читачам «Нотаток». Режисером новинки виступив Сергій Жерехов, а головну жіночу роль виконала Марія Краузе.

«Це найголосніший трек з нашого дебютного альбому, ми багато кричали і бісилися як під час запису, так і під час зйомок. Пісня підіймає вічні теми на кшталт «нічого вдягти», «хочу нову шмотку» і т.п. Якщо коротко, то вона про шопоголіків і блакитні джинси. Ну а дівчина на відео потроху знищує свій одяг», – йдеться в анотації до кліпу.

«Сама пісня була написана десь у 2017 році для іншого гурту, в якому ми граємо (англомовна інді-рок команда Captain Cake, – прим.), і спочатку вона була англійською мовою. Зрештою ми вирішили відмовитися від оригінального тексту і аранжування як раз тоді, коли зароджувався проект PRYMARA. Здається, так вийшло навіть краще. До того ж, ми дуже любимо виконувати цей трек наживо, є навіть акустична «повільна» версія в стилі Мака ДеМарко. Можливо і її колись запишемо», – розповів читачам «Нотаток» Максим Семибаламут.

Зауважимо, що пісню «Гнів» разом із іншими композиціями альбому можна придбати за нищевказаними посиланнями.

PRYMARA – Гнів
Google Play
iTunes
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *