PRYMARA – Мерці
Матеріали, Популярна музика, Релізи, Рок та альтернатива

PRYMARA – Мерці (Сингл)

Ми вже розповідали читачам «Нотаток» про медіа-дебют молодого проекту Prymara (мова про сингл і кліп «Гедоністи»), а сьогодні продовжимо ваше знайомство із гуртом за допомогою їхнього нового синглу «Мерці». Не зважаючи на таку похмуру назву, за словами музикантів, новинка вийшла достатньо світлою та сповненою філософськими роздумами.

«Ми як завжди, поєднуємо легкий, ностальгічний саунд з дивакуватими текстами та нетиповими історіями. «Мерці» – це світлий, іронічно-філософський опус про вади людства, які рідко помічають. В певному плані, саме ця пісня сформувала підхід гурту до написання текстів – дивні назви, нетипові для жанру теми та відсутність любовної лірики», – кажуть музиканти Prymara.

Запис і зведення: Сергій Заболотний, студія LipkyZvukoZapys, Київ. Мастеринг: John Davis, Metropolis Studios, London. Дизайн обкладинки: Анна Козаченко.

«Перший варіант «Мерців» було завершено в листопаді 2017 року. З того часу робота над кожним треком починається з розмірковувань на тему «що б ми не очікували почути серед слів у такій музиці». Насправді, то дуже цікава вправа», – додає один із засновників Prymara Максим Семибаламут.

Зауважимо, що вже 12 березня вийде дебютний альбом проекту Prymara під назвою Hedonia, куди увійдуть обидва згадані нами сингли.

Prymara y FB

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *