Тартак feat Нумер 482 – Попелюшка
Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

Тартак feat Нумер 482 – Попелюшка (Кліп)

Гурти «Нумер 482» і «Тартак» відзняли кліп на спільну пісню «Попелюшка» з десятого дуетного альбому останніх під назвою «АнТАРТАКтида. Частина Перша»! Режисером новинки виступив відомий кліпмейкер Віктор Скуратовський. Як зазначив режисер, не зважаючи на те, що у ролику відсутня конкретна сюжетна лінія, фінальна картинка вийшла дуже сучасною, веселою, стильною та атмосферною.

До зйомок «Попелюшки» було долучено двох зіркових гостей: дівчина на ім’я Адель (модель чоловічого журналу PLAYBOY) та DJ EVKA ROX (зірка Instagram).

«Все! Можна дивитися, отримувати заряд позитиву і поширювати! І рекомендувати! І знову дивитися!» – пише у Facebook Сашко Положинський.

За словами Сашка, історія появи цієї дуетної композиції є доволі простою. У репертуарі гурту «Нумер 482» вже давно є пісня під назвою «Не забувай мене», і хоча вона дуже подобається Сашку та часто крутиться у його автівці, він завжди хотів її трошечки переробити. І так вже сталося, що це прагнення співпало з роботою над платівкою «АнТАРТАКтида. Частина Перша», тому всі пазли, як то кажуть, стали на свої місця.

Ну а всі меломани, разом із релізом кліпу «Попелюшка», отримали черговий музичний подарунок до зимових свят!

Тартак feat Нумер 482 – Попелюшка
Google Play
iTunes
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *