Omana – Сюр (Кліп)
Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

Omana – Сюр (Кліп)

Столичні містики з гурту OMANA презентували кліп до пісні «Сюр», у якій йдеться про невпинний життєвий рух крізь всі можливі перепони. Свіже відео створено у стилі арт-хаус, а його режисером виступила Ганна Писана, монтаж та графіка – Сергій fakana357 Клименко.

Пісня «Сюр» є останнім на даний момент синглом команди і піднімає питання внутрішнього світу людини. Саме для того, щоб підкреслити настрій пісні, музиканти вибрали жанр арт-хаус для відеосупроводу. «Світ, що наповнений різними людьми, перебуває у постійному русі, в якому ми пробуємо знайти свій шлях», – кажуть про головну ідею кліпу автори.

Окрім відзнятого матеріалу, у кліпі використано документальні кадри містичних історій з різних епох людської цивілізації.

«Я люблю арт-хаус. Він буває виглядає дико і не завжди логічно, але часто кидає на роздуми. Якраз гарне доповнення до пісні «Сюр», яка теж закручена по словам і настрою», – коментує для «Нотаток» лідер гурту OMANA Олексій Богомольний. Зауважимо, що більше інформації та різних цікавинок про гурт ви можете знайти у нашому з Олексієм інтерв’ю за наступним посиланням.

Наживо «Сюр» можна буде почути у Києві на концерті OMANA 28 грудня у клубі «Теплый Ламповый», де також будуть виступати SINOPTIK, Aghiazma та Vovk.

Omana – Сюр
Google Play
iTunes
Підтримати «Нотатки»

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *