GG ГуляйГород – Зайчик
Електронна музика, Етно та фольк, Матеріали, Релізи

GG ГуляйГород – Зайчик (Сингл)

«GG ГуляйГород» презентували новий трек про закоханого «зайчика»: популярний український етно-проект знову здивував яскравою і сучасною інтерпретацією класичної фолькової історії.

Пісня «Зайчик» вже традиційно для команди об’єднала українські фолк-мотиви з сучасним електронним саундом. Зовсім нещодавно вона встигла зайняти третю сходинку в фіналі конкурсу «Хіт-конвеєр», що проводив телеканал М2 (жовтень 2018 року). За словами самих музикантів, заявку на конкурс подали швидше з цікавості: «Ми закінчували монтувати віджеїнг на композицію, розраховували зробити прем’єру через декілька тижнів, але дізнались про конкурс і запропонували свою пісню. Судячи по результату, пісня дуже сподобалася журі».

В основі пісні лежить давня історія про силу кохання та його практично необмежені можливості впливу на життя людей. «Зайчик» – історія про хлопця, який жив веселим життям, змінював дівчат, аж поки йому не трапилася «дівчина з чорним оком», саме та, єдина, котра його зачарувала, і відтоді він вже не міг дивитися на світ по-старому. В основі треку відома легенда, яку ми показали в сучасних реаліях. Насправді все, що відбувається у відносинах двох закоханих, залишається незмінним протягом століть!» – коментують учасники гурту «GG ГуляйГород».

Наразі згаданий трек вже можна придбати на всіх популярних медіа-майданчиках, або ж послухати online.

GG ГуляйГород – Зайчик

Google Play
iTunes
Підтримати «Нотатки»


Вам також має сподобатись...

2 коментаря

  1. Олександр says:

    Гарно!

  2. Петро says:

    Звучить професійно,стильно,хоч і не самобутньо.Я пишаюсь свіжим вітром укр.сучасноі музики..

    .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *