Cloudless – Всередині (Live відео 360°)
Електронна музика, Живі виступи, Матеріали

Cloudless – Всередині (Live відео 360°)

Кияни з гурту CLOUDLESS не бояться показувати слухачам свою творчість під будь-яким кутом нахилу, при чому в прямому значенні цього вислову. Днями хлопці презентували своє нове студійне лайв-відео, родзинкою якого стала особлива панорамна зйомка, внаслідок чого, за допомогою звичайної комп’ютерної миші, глядач сам може обрати, за чим саме (або ж за ким) йому цікавіше спостерігати у ролику. Зйомки проходили на столичній репетиційній базі Joncofy Base, що поблизу метро Тараса Шевченка, та провадилися за допомогою камер на спеціальному мульти-ракурсному стенді.

Втілити амбітні задуми CLOUDLESS у життя музикантам допомогли представники продакшену Limelite 360discoVR, які запевняють, що те саме неймовірне майбутнє з фантастичних фільмів уже тут і сферичне інтерактивне відео є цьому ще одним красномовним підтвердженням. «На спеціальні кріплення було встановлено декілька камер GoPro з кастомними об’єктивами (видозміненими, модифікованими, – прим.), що нас особисто дуже вразило, бо оператори просто-таки маніяки своєї справи!» – діляться враженнями учасники гурту.

Відтак, поки учасники CLOUDLESS продовжують працювати над обіцяним студійним альбомом, реліз якого має відбутися у другій половині поточного місяця, мерщій тисніть play та відчуйте максимальний ефект присутності в панорамному відео на пісню «Всередині». До слова, про саму композицію ви також маєте можливість дізнатися більше на «Нотатках» за наступним лінком.

Українська музика: Cloudless – Всередині

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *