Ті, що падають вгору – Душа в душу
Матеріали, Релізи, Рок та альтернатива

Ті, що падають вгору – Душа в душу (Сингл)

Тернополяни з гурту «Ті, що падають вгору», спільна музична історія яких триває вже понад 20 років, практично завершили всі роботи над своїм новим студійним альбомом, а поки що порадували прихильників окремим синглом «Душа в душу». Це перша оприлюднена пісня з майбутньої платівки і саме їй випало привідкрити завісу над майбутнім релізом.

За словами учасників команди «Ті, що падають вгору», композиція «Душа в душу» є найенергійнішою роботою з майбутнього альбому та розповідає слухачеві про той стан взаємовідносин пари, у якому більшість труднощів вже залишилися у минулому. У ній йдеться про зрілість почуттів, про сімейну гармонію та спокій, на які люди часто кажуть «жити душа в душу». «Якщо чесно, нам вже не терпиться подарувати всім наш новий альбом, бо він вийшов чудовим, саме таким, яким ми прагнули його бачити! А наразі ми хочемо хоча б на якусь дещицю продемонструвати його формат та звучання за допомогою першої пісні «Душа в душу». Вона була написана у 2016 році, практично на одному диханні, під час однієї з наших репетицій. Ми мали на меті створити композицію з надзвичайно потужною позитивною енергетикою, і, здається, нам це таки вдалося», – каже вокалістка та авторка слів Ольга Чіркова.

Запис синглу, як, зрештою, і всього матеріалу майбутньої платівки відбувався на місцевій студії Шпиталь рекордс. До речі, концертна презентація третього за ліком лонг-плею команди, що носитиме назву «Десь там в небесах», відбудеться вже 5 травня у рідному для музикантів Тернополі, тому не пропустіть (05.05.2017, 21:00, Koza Bar).

Ті, що падають вгору – Душа в душу

Завантажити


Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *