Веремій – Холодна вода
Кліпи, Матеріали, Рок та альтернатива

Веремій – Холодна вода (Кліп)

Свою першу повноцінну режисерську роботу лідер гурту «Веремій» Віталій Калініченко вирішив наситити чималою кількістю візуальних елементів: у свіжому кліпі на глядача очікує і палаюча балалайка, і образ майдану з війною, і лінія непростих взаємовідносин пари, і оголена дівчина на коні, тощо. Саме тому нове відео на пісню «Холодна Вода» з останнього лонгл-плею «Доки є крила», вийшло доволі насиченим, жвавим та з віковим цензором 16+.

Зйомки п`ятого за ліком кліпу дискографії гурту «Веремій» відбувалися у Києві та Львові. Окрім Віталія (режисура, камера та монтаж), у даній роботі взяв участь тандем операторів, що складався з Олександра Греся та Василя Юськіва, Владислав Дороганов (світло), а також ціла команда приборкувачів квадрокоптерів.

«Ми намагалися максимально втекти від сюжету, тому лишили лише набір символів та образів. Наприклад, у кліпі «Холодна Вода» можна побачити образ України – дівчина в жовто-блакитній сукні з колючим дротом, військові гріються у вогнища з російською балалайкою – образ війни, нове дерево проростає з шолому полеглого на Майдані – власне образ Майдану та його плодів, хрестик на дереві – покинута духовність і т.д. Але з іншого боку хотілося просто наповнити відео і людей, які то переглядатимуть, шаленими емоціями», – розповів «Нотаткам» фронтмен «Веремій».

Нагадаємо, що цей та інші хіти колективу ви незабаром зможете почути наживо, під час великого рок-шоу «V – означає Веремій», що відбудеться 2 грудня у столичному концерт-холі MonteRay.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *