moe – Зорепад
Електронна музика, Матеріали, Релізи

moe – Зорепад (Сингл)

Пам’ятаєте, нещодавно ми розповідали вам про живий виступ фронтмена гурту 5 Vymir Костянтина Почтара у рамках його сольного проекту Postman на «Громадському» під акомпанемент скрипальки Moe Nagasi, яка, до того ж, приймала участь у підготовці його першого власного EP, співпрацювала з «П’ятим Виміром», Andzh, та іншими? Так от, настав час і для самої mое спробувати себе в амплуа автора та творця окремого музичного проекту: у мережі з’явилася перша авторська композиція «Зорепад» столичної експериментальної тріп-хоп формації під назвою moe. Над новим синглом, окрім, власне, засновниці проекту, працювали бас-гітарист гурту Sinoptik Дмитро Сакір та Андрій Романенко (запис). Звукорежисура та мастериннг: Fry.

За словами Moe, у дебютному релізі її проекту йдеться про моменти знівечення та втрати мотивації, з яких кожен із нас має навчитися виходити із високо піднятою головою та усвідомленням власної унікальності. «Я дуже довго до цього йшла, зустрічаючи чимало важливих людей на своєму шляху. І кожен з них зумів привнести частинку себе в цю пісню. Цілий рік «Зорепад» змінювався, еволюціонував, ріс і набував життя – дебютна пісня, напевно, як і перше кохання, дуже хвилююча і червоною ниткою проходить крізь усе життя. Тепер все залежить тільки від вас – слухайте, діліться нею і вона буде жити», – написала у соціальних мережах Moe Nagasi.

Якщо вам сподобалися перші творчі напрацювання проекту mое, маєте можливість підтримати його подальшу діяльність та розвиток, просто придбавши новий сингл «Зорепад» на Bandcamp або ж невдовзі на Google Play. Не пропустіть подальші новини та прем’єри від колективу, долучившись до його офіційних спільнот у мережі.

Вам також має сподобатись...

2 коментаря

  1. Moe Nagasi says:

    Дякуємо за статтю! Одне прохання, moe – з маленької)

    1. Виправив)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *